Първоначално публикувано от dirtybich
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да се байпасне имобилайзер при загубен ключ за Алфа 156
Collapse
X
-
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАко картата с кодовете за която сте говорили съдържа въпросният "emergency code" този вариант не е за пренебрегване и може да се окаже най-бързото решение на проблема. Моят съвет е да изясните това. Така колата ще може да се движи на собствен ход и ключ да се изработи по-натам, когато е възможно.
https://www.manualslib.com/manual/54....html?page=206Last edited by stu; d.m.y г., 13:14.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеСигурно става въпрос за същата карта, тъй като и моята струваше 143лв., но има един 5цифрен код, като отделно ми казаха някакъв код за централното, който изобщо не знам за какво е?
https://www.manualslib.com/manual/54....html?page=206
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКодът за централното вероятно е този с който се извежда приемника в програмен режим за да може да се обучи за други дистанционни или да се трият такива.Last edited by stu; d.m.y г., 16:01.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
5 цифреният код ви е не само за имърджънси запалването. Той ви трябва за да програмирате нов ключ и дистанционно. Другият код с буквата ви е за самия ключ как да се нареже, ма на специална машина. Тук не знам да има такава.
Дори и да имаш 5 цифрения код няма да можеш да вкараш друг ключ код 3, ако не е специално направен за твоята кола, т.е. 128 битовият код да е фабричният, уникален код. Екзаминъра също иска кода на колата за да вкараш ключ. Така, че ти трябва ключ + кода. Олекваш с толкова, колкото е комп, ключ, имо, направа
---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:24 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКодът за централното вероятно е този с който се извежда приемника в програмен режим за да може да се обучи за други дистанционни или да се трият такива.
Comment
-
Свържи се с тези хора:
Kwsti Palama, 73 Mesa Geitonia,
Limassol, Cyprus
Tel.: (+357) 99 580 396
E-Mail: a.a_arestimotors@hotmail.com
https://www.google.com/maps?ll=34.69...91334296013429
Ще ти прочетат пин кода от имото, и ще можеш да запалиш с него и да се прибереш или пък да ти направят и ключ! Гарантирано!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеСвържи се с тези хора:
Kwsti Palama, 73 Mesa Geitonia,
Limassol, Cyprus
Tel.: (+357) 99 580 396
E-Mail: a.a_arestimotors@hotmail.com
https://www.google.com/maps?ll=34.69...91334296013429
Ще ти прочетат пин кода от имото, и ще можеш да запалиш с него и да се прибереш или пък да ти направят и ключ! Гарантирано!
А и на мен не ми върши работа само да си приберем колата... искаме и да си я карамеУтре ще се проверят тези. Благодаря.
Comment
-
Такаааам. Досега звънях в около 10 магазина за авточасти и освен Мегапартс, никой друг не продава компютри. В Мегапартс ми вдигна някаква жена, която не беше, естествено, много полезна.
Давайте идеи къде да го търся тоя компютър, че време не остана!
Comment
-
Точно за този мотор много малко вероятно е да намериш. Потърси фирмата която ти казах. Те имат нужната апаратура. Ако не, поне ще те насочат към кого да се обърнеш! Тези са едни от най-големите в Кипър и ще ти помогнат!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТочно за този мотор много малко вероятно е да намериш. Потърси фирмата която ти казах. Те имат нужната апаратура. Ако не, поне ще те насочат към кого да се обърнеш! Тези са едни от най-големите в Кипър и ще ти помогнат!
Общо взето, все същия кОр.
Свързах се със scarface. Утре ще ходя до сервиза, в който е колата, за да снимам компютъра, че иска да погледне какви са буксите.
На връщане ще мина пак през тези Арести, за да говорим по-подробно. Тук обаче, като им обясняваш нещо, особено ако жена го обяснява - не слушат, а си говорят наизуст. Защото и в предните сервизи ни казаха "ааа, няма проблем, ще ви направим нов ключ" и после след N на брой дни "елате си я вземете, щот не можем да го програмираме"
И въобще, до тук има-няма едно 200 евро и кой знае още колко, за кола под наем... Парите си летят, решение не се намира.
П.П. От Алфа Ромео Бг казаха, че на бензиновите двигатели не можело да се байпасва имобилайзера. Колко е истина - не знам. Само повтарям какво казаха.Last edited by dirtybich; d.m.y г., 15:05.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЦвятко, обади се на Коко да приготвя по-бързо комплекта компютър, имобилайзер и ключ, че няма време...
Колкото до колежката - досега за тия 200 и повече евра да си е купила оригинален ключ
Comment
Comment